make your own site for free


Къща за гости Санта Мария

Едно чудесно място за вашата почивка.
Заповядайте!

Mobirise

За къщата

Къща за гости Санта Мария, с. Бокиловци разполага с леглова база от 12 места.

Къща за гости Санта Мария се намира в село Бокиловци, Община Монтана, на 15 минути от гр. Монтана и на 5 минути от гр. Берковица.

Къщата е реновирана, с изключително голям двор от 3750 кв. метра и 180 кв. метра на къщата, тя е напълно обзаведена и мебелирана, разполага с барбекю и лятна кухня, удобна и уютна за Вашите семейни събирания.

Mobirise

Изключително удобна за семейни събирания!

Къщата е на два етажа, на първия етаж се намира спалния, дневна, кухня с трапезария и баня с тоалетна. На втория етаж се намират три спални, баня и тоалетна. Общия капацитет е за 12 човека. Предлага отлични условия за пълноценен отдих. 

В близост се намира язовир Огоста (на 5 км), подходящ за любителите на риболова.


За областта

Мраморна пещера е природен феномен, който е разположен край град Берковица. Тя е част от защитена територия, в която влиза и лесопарк. Пещерата не е от най-известните дестинации, защото не е много проучвана, с цел запазване в естествения и вид, но това не означава, че тя не е красива колкото останалите пещери в България. Известна е с мраморните си образувания и с животинският свят, който живее в нея. 

Лековното кладенче се намира до село Балювица, Берковица. Водата от него лекува предимно очите и заболявания на нервната система. Кладенчето съществува от много време, векове, но през 1977 година било затрупано от скали след земетресението във Вранча. След това станало чудо и камъните сами се наместили, а водата пак потекла. Водата съдържа магнезий и е сертифицирана. До кладенчето може да се стигне по екопътека.

Крепост
има на 0.98 km южно по права линия от село Бокиловци. Изградена е на куполообразно възвишение. От него има визуална връзка с крепостите наоколо. Крепостта е със силно издължена неправилна форма, следваща конфигурацията на терена. Дълга е около 170 m а е широка около 60 m.

© Всички права запазени 2018 | Къща за гости Санта Мария | Изработка ФиУеб ЕООД