free bootstrap template


Къща за гости Панорама
с. Борово

Едно чудесно място за вашата почивка.
Заповядайте!

Къща за гости Панорама с. Борово

За къщата

Къща Панорама, Борово, Кръстова гора разполага с леглова база от 12 места.


Къща за гости Панорама се намира в красивото родопско село Борово, на 1050 метра надморска височина, отстоящо на 7 км от Кръстова гора и на 60 км от гр. Пловдив.

Разполага с шест двойни стаи и механа в битов стил с камина, която е на разположение на гостите, ако желаят сами да приготвят вечерята си. Също така посетителите могат да поръчат храната им да бъде приготвена. 

Отоплението е на конвекторни радиатори. Всяка стая разполага с телевизор, безжичен интернет и кабелна телевизия. Санитарният възел е на етажа, като на всеки етаж има по три стаи.

Дворът на къщата е затревен и обезопасен, подходящ за деца, оборудван е със скара, която гостите могат да ползват.


За областта

Гостите на селото имат възможност да се насладят на прекрасна природа, като посетят резервата Карамуш, Караджов камък и Белинташ, еко пътеките около селото, а също така и самата Кръстова гора.

За тези, които предпочитат автомобилния туризъм, курортният комплекс Пампорово е само на 40 км, а също така могат да посетят обсерваторията в Рожен и планетариума в гр. Смолян.

Наблизо се намират и тракийските светилища Караджов камък и Белинташ. На 30-40 км са Бачковски манастир, Асенова крепост и Чудните мостове. 

© Всички права запазени 2018 | Къща за гости Панорама с. Борово | Изработка ФиУеб ЕООД